Over INTEGRICON

INTEGRICON is opgericht door Dirk van der Woude. Dirk is ruim 20 jaar werkzaam in deze bedrijfstak en heeft in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan. Deze ervaring heeft betrekking op diverse projecten in binnen- en buitenland.

De klant staat bij INTEGRICON altijd voorop. Een goede klantenrelatie is voor INTEGRICON het doel en de omzet is een gevolg van deze relatie.

INTEGRICON is in staat behoeftes van klanten te herkennen, te erkennen en om te zetten naar nieuwe diensten. Dit moet u, als klant, vertrouwen geven in onze relatie.

Erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid – POB nummer 1776

Missie

INTEGRICON wil integriteits- en cyberrisico’s voorkomen en of de impact daarvan beperken, waardoor klanten zich onbezorgd kunnen blijven richten op hun eigen core business.

Visie

INTEGRICON gelooft in een wereld waar mensen eerlijk en betrouwbaar zijn. We dromen van een wereld waar mensen elkaar durven aanspreken op ongewenste gedragingen, zodat risico’s gereduceerd worden.

Ambitie en strategie

Het is de ambitie van INTEGRICON om binnen 5 jaar in Noord Nederland bekend te zijn als dé risico expert. De kwaliteit van de dienstverlening en de wijze waarop INTEGRICON met haar klanten samenwerkt geeft de klanten een uniek gevoel. Met name de kennis van de regionale mentaliteit en cultuur vormen hierbij belangrijke onderscheidende factoren.

Portet Dirk van der Woude muur

Meer dan 20 jaar ervaring met integriteits- en cyberrisico's

Recensies